1. Dispozitii introductive

Conditiile aceastea de utilizare subliniaza drepturile si obligativitatile reciproce intre website-ul fshoes.ro (denumit in continuare ‘furnizor’) si utilizatorii serviciilor fshoes.ro (denumiti in continuare ‘utilizator’), obligativitati care decurg din incheierea contractelor de prestari de servicii (‘contract privind furnizarea de servicii’) incheiate prin intermediul site-ul web ale furnizorului, situat la adresa internet fshoes.ro (in continuare ‘site”) si eventual prin intermediul oricarei retea de socializare unde site-ul este prezent. Acordul mai reglementeaza drepturile si obligativitatile si alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor fshoes.ro.

Furnizorul are dreptul de a modifica sau a completa conditiile de utilizare. Modificarile vor intra in vigoare imediat dupa afisarea acestora pe site-ul web.

fshoes.ro nu este un magazin online si nu este responsabil pentru acuratetea datelor furnizate de parteneri, inclusand dimensiunile produselor, descrierile produselor, preturile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Inainte de fiecare achizitie, este recomandat sa verificati datele de pe site-ul magazinului online la care ati fost redirecționat(a) din fshoes.ro. Toate produsele disponibile sunt supuse conditiilor stabilite de terti iar fshoes.ro nu se face responsabil pentru acestea.

2. Componenta contractului de furnizare servicii

Termenii acestia furnizeaza accesul si utilizarea serviciilor fshoes.ro si servesc ca si acord legal intre dumneavostra si fshoes.ro. Prin accesarea fshoes.ro si alte utilizari ale serviciilor acestora, confirmati ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu aceste termene si conditii.

3. Termenii de serviciu

Furnizorul de servicii nu trebuie sa presteze serviciile in cazul unui deficit de furnizare a energiei electrice, defectiuni ale retelei de date, defectiuni la sistemel informatice, alte defectiuni cauzate de terte parti sau interventii de forta majora.

Pe parcursul oferirii serviciilor pot apare intreruperi intermitente, restrictii temporare, intreruperea sau degradarea calitatii serviciilor.

4. Folosirea serviciilor

Accesul la serviciu are ca destinatie exclusiv utilizatorul.

Utilizatorul nu este autorizat fara acordul prealabil scris al furnizorului sa permita utilizarea serviciilor fshoes.ro de catre alte sisteme informatice sau terte persoane.

Utilizatorul nu poate utiliza instrumente software-ul sau proceduri care ar putea avea sau au un impact nefavorabil asupra functionarii echipamentelor furnizorului, securitatii internetului sau a altor utilizatori de internet.

Utilizatorul nu poate desfasura activitati orientate spre impiedicarea sau restrictionarea functionarii serverelor furnizorului pe care platfroma opereaza serviciile, sau de a efectua alte atacuri asupra acestui server, sau sa fie asistat in astfel de activitati de terte parti sau sisteme. Serverul furnizorului pe care acesta opereaza serviciul nu poate fi incarcat cu solicitari automate.

5. Protectia datelor cu caracter persona si trimiterea de informatii

fshoes.ro nu proceseaza date cu caracter personale altfele in afara de adresa de email a utilizatorului in momenul inregistrarii in zona special destinata acestui lucru.

Utilizatorul are posibilitatea de a da consimtamantul neconditionat la transmiterea de informatii si de comunicare comerciala conexe serviciului. Tot odata, utilizatorul isi poate retrage consimtamantul in orice moment.

Pentru mai multe informatii privind Principiile de procesare a datelor personale si Principiile de utilizare a cookie-urilor, consultati paginile relevante care fac parte integranta din Termenii de utilizare.

7. Retragerea consimtamantului din contractul de furnizare de servicii

Utilizatorul are dreptul de a anula contractul de furnizare servicii, prin transmiterea unei cereri de anulare a utilizarii serviciilor, de la adresa de e-mail utilizata la incheierea prezentului contract.

9. Utilizarea paginilor web

Utilizatorul sau orice alta persoana ce utilizeaza site-ul recunoaste ca, fara un acord in prealabil scris al furnizorului nu are dreptul sa utilizeze textul, elementele grafice sau alte elemente protejate situate pe site si protejate de drepturi de autor.

Utilizatorul nu are dreptul ca in procesul utilizarii site-ului (serverului) furnizorului sa foloseasca sisteme, sisteme software sau alte proceduri care ar putea avea sau au un impact deficitar asupra functionarii site-ului sau a serverelor.

Utilizatorul este autorizat sa introduca informatii pe site-ul web. Se face referire aici stric la introducerea de comentarii (denumite in continuare ‘contributii’). Mesajele exprima punctul de vedere al autorului si nu reprezinta punctul de vedere al Furnizorului. Furnizorul nu se face responsabil pentru veridicitatea datelor continute in contributii si conformitatea acestor informatii cu legea.

Furnizorul are dreptul de a sterge orice contributie, fara justificare.

Contributiile devin proprietatea Furnizorului in momentul adaugarii acestora pe site iar autorul acestora transfera furnizorului drepturile de autor asupra acestor contributii, chiar dacă ii apartin, dreprurile care ii revin Furnizorului se refera, dar nu sunt limitate la: drepul de a utiliza, modifica, copia, distribui, prezenta, afisa public, prezenta public, reproduce, tipari, sub-licentia, transfera sau vinde orice astfel de comunicare si de a crea lucrari derivate, sub-licentiere catre terti a dreptului de a aplica fara restrictii oricare drepturi anterioare acordate in legatura cu aceste contributii.

Prin adaugarea contributiei, utilizatorul renunta la orice drept de recompensa si declara ca nu va restrictiona modul de utilizare a contributiei adaugate.

Utilizatorul nu are drept la nici o recompensa pentru adaugarea contributiei.

Furnizorul are dreptul de a acorda drept de utilizare (exclusiv sau neexclusiv) a contributiei unei terte parti sau persoane.

Datele de contact ale Furnizorului: Adresa de mail: admin{@}fshoes.ro.

Ultima actualizare 26.04.2023.